ქ.თბილისი
ა.ბელიაშვვილის ქ # 41
დაგვირეკე
+995 550 501 501
  • შესაკვეთად დაგვირეკეთ +995 550 501 501
  • ელ.ფოსტა info@piwkina.ge
  • მისამართი
    ა.ბელიაშვვილის ქ # 41






cook chef

14 წლიანი გამოცდილება

შემწვარი გოჭი

  • მრავალწლიანი გამოცდილება
  • პროფესიონალთა გუნდი
  • ორიენტირებული ხარისხზე
  • კმაყოფილი მომხმარებლები
  • მუდამ კავშირზე

როგორ იწვება გოჭი 🐽"პიწკინა"

ჩვენმა მრავალწლიანმა გამოცდილებამ გვასწავლა,რომ მთავარი ჩვენს საქმიანობაში არის ხარისხი და ამ ხარისხით დარჩენილი კმაყოფილი მომხმარებელი,რომელსაც ჩვენ ხარისხიან პროდუქციასთან ერთად ხარისხიან მომსახურეობას გავუწევთ. სწორედ ჩვენმა გამოცდილებამ გვასწავლა,რომ პიწკინას შემწვარი გოჭი მომხარებელთან აუცილებლად თბილი უნდა მოვიდეს და ყოველ მომხმარებელზე ინდივიდუალურად იქნას გოჭი შემწვარი, მომხმარებლის გემოვნების და მოთხოვნის მიხედვით. ჩვენ ამიტომ შევიმუშავეთ გოჭის შეწვის და თბილისში მომხმარებელთან მიწოდების სქემა,რომელიც საშუალებას გვაძევლს მომხმარებელს შემწვარი გოჭი მივაწოდოთ თბილ მდგომარეობაში. შეკვეთის განთავსებამდე ჩვენ დასავლეთ საქართველოდან საგულდაგულოდ შრჩევის შემდგომ ჩამოგვყავს ცოცხალი გოჭი,რომლებსაც ვათავსებთ ცოცხალ მდგომარეობაში ბელიაშვილის #43 დიღომში (ცოხველების ბაზრობა). შეკვეთის მიღბის შემდგომ ჩვენი პერსონალი ახდენს სასურველი ზომის და წონის გოჭის მომზადებას შესაწვავად.

  • 🔴პერსონალი ახდენს გოჭის დაკვლას 🐖
  • 🔴შემდგომ ხდება მისი სრული გაწმენდა და სრულყოფილად დამუშვება
  • 🔴შემდედ დამუშვებული გოჭი გადის დამუშავებას სხვადასხვა სახის სანელებლებით
  • 🔴სანელებლებით დამუშვებული გოჭი თავსდება ღუმელში 1.5 - 2 საათის განმავლობაში
  • 🔴შემწვარი გოჭი 🐖 საგულადგულოდ იფუთება და ხდება მომხმარებელთნ მიწოდება